AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, söz sahibi olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, rızkının eksileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında papağanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli papağan görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında papağan kuşu görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, heveslerinin de azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağanlar görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta papağan görmek gelirin tükeneceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir