AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk kumaş görmek

Kahve falında rengarenk kumaş görmek

Kahve falında rengarenk kumaş görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk kumaş gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında rengarenk kumaş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top top kumaş görmek mutlu bir evliliğe, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kumaş görmek kötülüklerden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık kumaş görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında top kumaş almak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kot kumaş görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir