AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık kumaş görmek

Kahve falında yırtık kumaş görmek

Kahve falında yırtık kumaş görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık kumaş gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Kahve falında yırtık kumaş görmek şansının döneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölüye kumaş vermek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk kumaş görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Kahve falında eteklik kumaş almak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik kumaşı görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top top kumaş görmek çocuklar gibi şen olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir