AnaSayfa / Genel / Kahve falında top top kumaş görmek

Kahve falında top top kumaş görmek

Kahve falında top top kumaş görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, işlerinde aksama olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top top kumaş gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Kahve falında top top kumaş görmek bir üniversitede hoca olunacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir top kumaş görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında top kumaş görmek kötü işlere girmeyeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında top kumaş almak orada tatsız olaylar yaşayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kumaş topları görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında top halinde kumaş görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek rahatın yerine geleceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kumaş görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir