AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kumaş görmek

Kahve falında çok kumaş görmek

Kahve falında çok kumaş görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kumaş gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kumaş almak aylık gelirinin artacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında eteklik kumaş almak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kumaş hediye almak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi kumaş görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kumaş satmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert kumaş görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir