AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli kumaş görmek

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kumaş gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mavi kumaş görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek kısmetlerin günden güne artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek rahatsızlık vereceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir