AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot kumaş görmek

Kahve falında kot kumaş görmek

Kahve falında kot kumaş görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, eline büyük paralar geçeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot kumaş gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında kot kumaş görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot tulum giymek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kot görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, korkularının yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon vermek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir