AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel kavanozu görmek

Kahve falında reçel kavanozu görmek

Kahve falında reçel kavanozu görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda reçel görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu görmek zor günlerin sona ereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kavanoz görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda çiçek görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoza su doldurmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir