AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz içinde bebek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek alışveriş yapacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir