AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içip sarhoş olmak

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yakında hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak işindeki verimin artacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, elindekini de bitireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir