AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak gözünün yaşını sileceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Kahve falında tatlı rakı içmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında camide rakı içmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında buzlu rakı içmek kendisini çok iyi hissedeceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir