AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak endişelerinden kurtulacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek elinin darlık içinde kalacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içildiğini görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içeni görmek razı geleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında rakı içen görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir