AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında rakı içen birini görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip pişman olmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında rakı içen görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı içtiğini görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içen adam görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir