AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, elindekini de bitireceğine inanılır.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Kahve falında rakı içeni görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Kahve falında rakı içildiğini görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip kusmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir