AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içeni görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içip kusmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içildiğini görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içen kadın görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içen birini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir