AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta rakı görmek

Kahve falında bardakta rakı görmek

Kahve falında bardakta rakı görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında bardakta rakı gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Kahve falında rakı bardağı kırmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak rakı içmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında bardakta rakı görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında rakı kusmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı rakı içmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içen görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir