AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak rakı içmek

Kahve falında bir bardak rakı içmek

Kahve falında bir bardak rakı içmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bir bardak rakı içmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı bardağı görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında bardakta rakı görmek borçlarının hafifleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu rakı içmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla rakı içmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında rakı içmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir