AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı bardağı görmek

Kahve falında rakı bardağı görmek

Kahve falında rakı bardağı görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında rakı bardağı kırmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına inanılır.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında rakı bardağı görmek refahının ve varlığının artacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Kahve falında bardakta rakı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla rakı içmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir