AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahibe gibi giyinmek

Kahve falında rahibe gibi giyinmek

Kahve falında rahibe gibi giyinmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalettir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek dünya malı edineceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında rahibe olduğunu görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında rahibe olmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında rahip rahibe görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir