AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahibe kıyafeti giymek

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, tövbe etmeye, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında rahibe görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe olmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek büyük mutluluk duyulacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında rahip rahibe görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir