AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahibe elbisesi giymek

Kahve falında rahibe elbisesi giymek

Kahve falında rahibe elbisesi giymek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi durumun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahibe olmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek parasının ve malının artacağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Kahve falında rahip rahibe görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında rahibe olduğunu görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir