AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahibe olduğunu görmek

Kahve falında rahibe olduğunu görmek

Kahve falında rahibe olduğunu görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Kahve falında rahibe olduğunu gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında rahibe olduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında rahip rahibe görmek işine dört elle sarılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, mirasa rivayet etmektedir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında rahibe görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir