AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahip rahibe görmek

Kahve falında rahip rahibe görmek

Kahve falında rahip rahibe görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında rahip rahibe gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında rahip rahibe görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek mevki makam sahibi olunacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında budist rahip görmek hızlanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahip görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Kahve falında kilise ve rahip görmek emeklerinin yarıda kalacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında rahip öldürmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında rahiple konuşmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalettir.

Kahve falında kilisede rahip görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir