AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise ve rahibe görmek

Kahve falında kilise ve rahibe görmek

Kahve falında kilise ve rahibe görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise ve rahibe gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe olduğunu görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında rahibe olmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir