AnaSayfa / Genel / Kahve falında papaz ve rahibe görmek

Kahve falında papaz ve rahibe görmek

Kahve falında papaz ve rahibe görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında papaz ve rahibe gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında rahip rahibe görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe olmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kazancında bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında rahibe görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek iflas edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir