AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahibe olmak

Kahve falında rahibe olmak

Kahve falında rahibe olmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kötülüklerden uzak olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe olmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında rahip rahibe görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında papaz ve rahibe görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında rahibe olmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında rahibe olduğunu görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında rahibe elbisesi giymek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir