AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmak olduğunu görmek

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sevilen bir kişi olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işinden geri kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmak olduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında altı parmak görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini altı parmaklı görmek işlerinin ağırlaşacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Kahve falında altı parmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir