AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak kendi geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında parmaklara kına yakmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına kına yakmak günden güne kazancının artacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağa kına yakmak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa kına yakmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir