AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklara kına yakmak

Kahve falında parmaklara kına yakmak

Kahve falında parmaklara kına yakmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına kına yakmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parmağa kına yakmak evlerindeki huzurun artacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında parmaklara kına yakmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir