AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir