AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakların kesildiğini görmek

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakların kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek geçim derdi yaşamayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek canının sıkılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir