AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet poşet muz görmek

Kahve falında poşet poşet muz görmek

Kahve falında poşet poşet muz görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, variyetini çoğaltacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında poşet poşet muz gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında poşette muz görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında poşet poşet muz görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu muz görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve muz görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında muz görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında muz meyve görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz çilek görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir