AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve muz görmek

Kahve falında ceviz ve muz görmek

Kahve falında ceviz ve muz görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rızkının bollaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok sayıda borca gireceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz ve muz gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında ceviz ve muz görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kararmış muz görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, refah düzeyinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında üzüm ve muz görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu muz yemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun ve muz görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ballı muz görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir