AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz çilek görmek

Kahve falında muz çilek görmek

Kahve falında muz çilek görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz çilek gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında muz çilek görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çilek ve muz görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz ve çilek görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında evde muz görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında muz bahçesi görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz suyu içmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet eder.

Kahve falında muzlu pasta yapmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım muz görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir