AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz meyve görmek

Kahve falında muz meyve görmek

Kahve falında muz meyve görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz meyve gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında muz meyve görmek ticaretinin ilerleyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında olmamış muz görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işarettir.

Kahve falında büyük muz görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe muz yedirmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında muz ağacı görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında muz ağacı dikmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş muz görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında çürük muz görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir