AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz görmek

Kahve falında muz görmek

Kahve falında muz görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında muz gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında dalından muz koparmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ikram etmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun ve muz görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla muz görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kararmış muz görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında muz görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir