AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu muz görmek

Kahve falında kurtlu muz görmek

Kahve falında kurtlu muz görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu muz gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında kurtlu muz görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu muz yemek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz suyu içmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda muz görmek işindeki verimin artacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Kahve falında sarı muz görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında salkım muz görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir