AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette muz görmek

Kahve falında poşette muz görmek

Kahve falında poşette muz görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, işlerin yavaşlayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşette muz gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında poşet poşet muz görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşette muz görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış muz görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet eder.

Kahve falında muz çorap görmek işinin gücünün de rast gideceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında muzlu puding yemek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından muz koparmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında ölüden muz almak sağlığının bozulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir