AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek huzurunu yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal suyu dökmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal suyu almak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir