AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal sıkıp içmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında portakal suyu görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalettir.

Kahve falında portakal suyu dökmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir