AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu almak

Kahve falında portakal suyu almak

Kahve falında portakal suyu almak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında portakal suyu almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında portakal suyu dökmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında portakal suyu almak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir