AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek gördüyseniz:

  • Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, karlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında portakal sıkıp içmek hayatının bir düzene kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında portakal suyu sıkmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu dökmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir