AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal limon görmek

Kahve falında portakal limon görmek

Kahve falında portakal limon görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, anne baba duaları alınacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında portakal limon gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında portakal limon görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon portakal görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında portakal ve limon görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında limon ve portakal görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında limon ağacına çıkmak işe ve aşa kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon tuzu görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limon sürmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Kahve falında limon dilimi görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir