AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon tuzu görmek

Kahve falında limon tuzu görmek

Kahve falında limon tuzu görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında limon tuzu gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında limon tuzu görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu limon yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çaya limon sıkmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında nane limon içmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi limon yemek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında çürük limon görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon çekirdeği yemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limonu sıkmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir