AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon dilimi görmek

Kahve falında limon dilimi görmek

Kahve falında limon dilimi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında limon dilimi gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında limon dilimi görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş limon görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal dilimleri görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında dilim et görmek bereketin ve karın artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki dilim ekmek görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir