AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon ve portakal görmek

Kahve falında limon ve portakal görmek

Kahve falında limon ve portakal görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında limon ve portakal gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Kahve falında limon ve portakal görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında portakal ve limon görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında limon portakal görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında portakal limon görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında limonlu şeker yemek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında limon katmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında limon ağacı budamak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir