AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon ağacına çıkmak

Kahve falında limon ağacına çıkmak

Kahve falında limon ağacına çıkmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, evine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında limon ağacına çıkmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek açmış limon ağacı görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limon ağacı budamak hayırlı işe, eline para geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta limon görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan limon koparmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Kahve falında limon ağacı çiçeği görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında limon ağacı görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon ağacı ekmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir