AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ve limon görmek

Kahve falında portakal ve limon görmek

Kahve falında portakal ve limon görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında portakal ve limon gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında limon portakal görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal limon görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında limon ve portakal görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal ve limon görmek çaresiz hallere düşeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında limon soymak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında limon görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, tecrübe kazandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir