Kahve falında limon sürmek

Kahve falında limon sürmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, helal kazanç elde edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, talihin yüzlerine güleceğine işaret eder.

Kahve falında limon sürmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında yüzüne limon sürmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında saça limon sürmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında vücuda limon sürmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında limon sürmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında limon tuzu görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limon dilimi görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında limonlu süt içmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında limon suyu sıkmak sağlık problemleri içinde olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir