AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon portakal görmek

Kahve falında limon portakal görmek

Kahve falında limon portakal görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, şansın yüzüne güleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon portakal gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında portakal ve limon görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kasasının daha çok para dolacağına alamet eder.

Kahve falında limon ve portakal görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında limon portakal görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal limon görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı limon yemek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinden limon almak şans ve bereket kapılarının açılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında limon ağacına çıkmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı limon toplamak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir